Ejendomsservice
5 stjerner
600+ synes godt om
Del FB

Skræddersyede ejendomsløsninger

Stabil service til ejendomme


Danrengøring tilbyder service til ejendomme, hvor vi altid sætter kunden i fokus.


Alle vores ejendomsserviceløsninger bliver skræddersyet til netop jeres behov, således at I er sikre på en velfungerende ejendom.


Vores kompetente medarbejdere sørger for, at der altid bliver leveret et resultat af højt kvalitet til fornuftig pris.

Professionelle medarbejdere

Vores medarbejdere er professionelle. De har alle fået en grundig uddannelse i rengøring og har solid erfaring i branchen. Alle vores medarbejere har dokumenteret rene straffeattester, er danskere eller har fast bopæl i Danmark.


Stabilitet

Vi lægger stort vægt på pålidelighed og sikkerhed. Vi opbevarer for eksempel aldrig nøglerne sammen med kundernes adresse. Hvis en assistent f.eks. bliver syg, finder vi en afløser, så rengøringen bliver udført  som planlagt.


Miljøvenlige produkter

85% af vores vigtigste rengøringsmidler er baseret på fulstændig naturlige indholdsstoffer eller er svanemærkede, som er de mest miljøvenlige i branchen. Vi undersøger løbende markedet for at finde endnu flere miljøvenligere midler.

 

Fornuftige priser

Vores største mål er at tilbyde vores kunder kvalitetsrengøring til fornuftige priser. Dette er grundstenen i vores virksomhed, og vi nyder stor glæde af at levere et produkt der tilfredsstiller både kunden samt vores ansatte.


Få et uforpligtende tilbud her.