Sort rengøring - pas på
5 stjerner
600+ synes godt om
Del FB
sort rengøring

Sort rengøring - pas på.   

Det er ikke ment som en løftet pegefinder, men som rengøringsfirma hører man af og til om nogle oplevelser som mildt sagt er lidt uheldige og ikke optimale.


Nogle gange kan det være fristende at prøve at spare lidt penge ved at prøve sort rengøring. Vi ved næsten alle sammen, at sort rengøring er ulovlig - men det vi ikke altid tænker på, er de problemer og irritationer som kan følge med hvis uheldet er ude.


Danrengøring fraråder sort rengøring. Vi kan ikke tage beslutninger for andre, men vi håber, at vi kan hjælpe dig med at undgå dyre skader og andre problemer i forbindelse med rengøring at dit private hjem.


Problemer som kan opstå i forbindelse med sort rengøring:


  • Der er ingen forsikring der dækker hvis der sker en skade (arbejdsskade, personskade). Er skaden sket står man alene med problemet.


  • Dyre skader. Det kan have store konsekvenser hvis man f.eks. bruger for meget vand på et råt trægulv, i et af de værste tilfælde kan det skifte farve fra lys hvid-brun til grå, og for 100kvm kan det nemt koste 10.000kr eller mere at få det skiftet. Eller hvis man  bruger forkerte rengøringsmidler på f.eks. marmor, krom eller messing, kan der ske uoprettelige skader.


  • Mangelfuld faglig viden. Hvis ikke man bruger de korrekte klude, men f.eks. svampe som kradser i overfladen, kan køkkenvask og andre overflader ødelægges.


  • Ingen garanti for kvalifikationer. Hvis assistenten møder op i en ikke-optimal tilstand  kan det blive en dårlig oplevelse for begge parter.


  • Som privat kan det opfattes uhøfligt at kræve fremvisning af en ren straffeattest. Skulle det hænde at ting forsvinder fra hjemmet, kan det blive lidt op ad bakke at forklare hændelsesforløbet til politi og forsikringsselskab.

 

Et professionelt rengøringsfirma kontrollerer normalt at rengøringsassistenter har en ren straffeattest, er kvalificeret til at udføre arbejdet og er bekendt med de forskellige materialer og rengøringsmidler der anvendes.


Og ved du hvor meget du kan spare i Skat på din private rengøring? Se her.