Services
5 stjerner
600+ synes godt om
Del FB

Vælg den service du ønsker.

Dine kundefordele hos Danrengøring

KVALITET


Hos DanRengøring står du som kunde i centrum, og vi skræddersyr hver service til dig og dine ønsker. Vi leverer rengøring med høj kvalitet til fornuftige priser. Vores professionelle og erfarne medarbejdere garanterer denne kvalitet, samt vores løbende kvalitetskontroller.

PROFESSIONALITET

Vores medarbejdere er professionelle og har solid erfaring i rengøringsbranchen. Som team er vi fleksible og i tilfælde af f.eks. sygdom, gør vi alt for at arrangere servicen, så  rengøringen kan finde sted som planlagt.

SIKKERHED


Vi vil gerne give dig friske, rene omgivelser og et sundt indeklima, der skaber trivsel og et glad smil, når du ser resultaterne af vores service. For at bevare det, skal sikkerheden også være i top. For at bevare den til det højeste niveau, opbevarer vi f.eks. aldrig dine nøgler sammen med din adresse.

MILJØVENLIGE PRODUKTER


85% af vores rengøringsmidler er baseret på naturlige indholdsstoffer eller er svanemærkede, som er de mest miljøvenlige i branchen. Alle vores rengøringsprodukter er til professionelt brug og er valgt med omhu og med henblik på miljøet. Vi undersøger løbende markedet for at finde endnu mere miljøvenlige midler.