Sådan udføres rengøringen
5 stjerner
600+ synes godt om
Del FB

Sådan udføres rengøringen

Når vi gør rent, sætter vi fokus på følgende: 


  • Faste Teams
  • Tryghed og sikkerhed
  • Stabilitet
  • Miljøvenlige rengøringsmidler


Læs mere om hvad det indebærer nedenfor. 

Faste Teams


Rengøringen foretages af faste teams. Det er altid er de samme 2 faste medarbejdere som udfører rengøringen, dog undtaget ferie, sygdom eller lignende. Det giver også dig som kunde en tryghed for, at du får en stabil service.
 


Tryghed og sikkerhed


Danrengøring kræver som udgangspunkt en ren straffeattest fra alle vores rengøringsassistenter.
 


Stabilitet


Vi tilbyder abonnementsrengøring hvor vi kommer i et fast interval, dvs. hver uge, hver anden uge eller flere gange om ugen.Faire priser


Vores priser afhænger af bl.a. frekvens (hvor tit), tidspunkt for udførelsen, antal kvadratmeter, og mange andre faktorer. Set i lyset af vores høje kvalitet, at vi gør alt for at nå den aftalte rengøring til den aftalte tid, og at vi er meget fleksible og stabile, er vores priser meget fornuftige og konkurrencedygtige. Danrengøring udarbejder en rengøringsplan af rengøringsomfanget i samarbejde med dig som kunde, og derefter arbejdes der målrettet på, at opfylde alle ønsker og krav, så du til enhver tid får den kvalitetsydelse, du betaler for.

 


Miljøvenlige rengøringsmidler


Som eksperter i professionel rengøring kender vi de forskellige rengøringsmidler som skal bruges til bunds, og kan håndtere rengøringsopgaver på en måde så rengøringen bliver udført grundigt, dog også med hensyn til materialet så det bliver vedligeholdt korrekt. 85% af vores rengøringsmidler er svanemærkede efter Nordisk Miljømærkning. Danrengøring har mere end 3,5 års erfaring med alle former for rengøring, herunder erhvervsrengøring, kontorrengøring, privat rengøring, vinduespolering, vinduespudsning og tæpperensning.

 

 


 

Læs mere om privat rengøring


Standardrengøring til private


Træk privat rengøring fra i Skat


Læs mere om erhvervsrengøring