Specialopgaver
5 stjerner
600+ synes godt om
Del FB

Specialopgaver

Service og kvalitet


Danrengøring tilbyder helt skræddersyede løsninger, f.eks. ejendomsservice hele året plus snerydning og saltning i vinter-perioden og gulvbehandling hvert andet år. For at få  et skræddersyet tilbud fra os, kan du benytte linket nedenfor ”Få et uforpligtende tilbud her”, og udfylde formularen med dine ønsker.


Pålidelighed


Vi lægger stort vægt på pålidelighed og sikkerhed. Vi opbevarer for eksempel aldrig nøglerne   sammen med kundernes adresse. Og hvis en assistent f.eks. er syg, finder vi en afløser, så  rengøringen bliver udført som planlagt.


Professionelle medarbejder


Vores medarbejdere er professionelle. De har alle fået en grundig uddannelse i rengøring og har solid erfaring i branchen. Alle vores medarbejdere har dokumenteret rene straffeattester, er danskere eller har fast bopæl i Danmark.


Miljøvenlige produkter


85% af vores vigtigste rengøringsmidler er baseret på fulstændig naturlige indholdsstoffer eller er svanemærkede, som er de  miljøvenlige i branchen. Vi undersøger løbende markedet for at finde endnu flere  miljøvenligere  midler.


Minimumsregel


Venligst bemærk at vi primært leverer abonnements-rengøring.

Engangs-rengøring kan vi kun tilbyde når opgaven er mindst på 20 arbejdstimer eller 6000kr.


Fornuftige priser


Vores største mål er at  tilbyde vores kunder kvalitetsrengøring til fornuftige priser. Dette er grundstenen i vores virksomhed, og vi nyder stor glæde af at levere et  produkt, der tilfredsstiller både kunden samt vores ansatte. Få et uforpligtende tilbud her.