Vision & Ansvar
5 stjerner
600+ synes godt om
Del FB

Vision - et glad smil for et veludført arbejde

Det gør en stor forskel, når man har rene, friske og godt vedligeholdte omgivelser.


Hvis ens område hele tiden er beskidt, kan det være frustrerende. Det kan have en afgørende indflydelse på en selv og hvordan andre - om det nu er kunder, venner, familie eller bekendte - synes om en, og det kan gøre en markant forskel for, hvor meget man selv er tilfreds med sit liv. Vi elsker at se dit smil, når du kommer tilbage og alt er rent og pænt igen - og at skabe den tilvsel og tilfredshed for dig med en veludført rengøringsarbejde er vores motivation.

Miljø - vi bruger vindstrøm

vi bruger vindstrøm

Vindstrøm er bedre for miljøet, fordi vindmøller producerer 100% vedvarende energi baseret på en naturlig ressource - og det bruger vi til vores hjemmeside. danrengoring.dk er hostet af en webhoster, som har sine hjemmesider placeret på servere, som udelukkende drives af energi fra vindmøller. Det er vigtigt for os at arbejde med en  leverandør, der benytter vindstrøm til vores hjemmeside, for at bidrage til et grønnere miljø.

Miljøvenlige rengøringsmidler

85% af vores rengøringsmidler er baseret på naturlige indholdsstoffer, eller er svanemærkede, som er de miljøvenlige i branchen.


Alle vores rengøringsprodukter er til professionel rengøring og er valgt med omhu og henblik på miljøet. Vi undersøger løbende markedet for at finde endnu mere miljøvenlige midler.