DanRengøring har mere end 6 års erfaring med rengøring af kontorer, der arbejder med multinationale virksomheder såvel som mindre uafhængige virksomheder.

Betydningen af kommerciel kontorrensning

Vidste du, at:

 • Den gennemsnitlige medarbejder mister ni arbejdsdage om året på sygdom, hvoraf nogle kan tilskrives en mangel på arbejdspladshygiejne.
 • Et typisk kontortastatur kan transportere op til 7.500 bakterier til enhver tid.
 • Vira som influenza kan dvæle på urene overflader, såsom arbejdsborde eller elektronisk udstyr i 24 timer.
 • 60% af fraværet fra arbejdssygdomme er indgået i beskidt udstyr på kontoret som e-coli, staph og bakterier.
 • Med 65% af kontoransatte, der deler telefoner og computere, og med hele 25.127 bakterier pr. Kvadrat tomme, der kun findes på en telefon, er arbejdsgiverne nødt til at tage renlighed alvorligt.

Hvordan rene kontorer kan hjælpe arbejdspladsens produktivitet

 • Øget fokus: I et rent arbejdsmiljø er det mindre sandsynligt, at du bliver distraheret af rodede genstande, og at et større koncentrationsniveau fører til mere og bedre arbejde.
  Mindre spildt tid: Der kan spildes meget tid, når man søger efter dokumenter i et rodet arbejdsområde. I renere, velorganiserede kontorer kan papirarbejde nemt og hurtigt spores.
  Mindre stress: Et rodet skrivebord kan resultere i, at du prøver at fokusere på for mange ting på en gang, hvilket sænker din stressgrænse.
  Større rentabilitet: I stedet for at spilde tid på at se efter dokumenter, får arbejdstagere på et rent kontor mere arbejde, hvilket hjælper med rentabiliteten på lang sigt.