DanRengøring

Bidrag til serien effektiv erhvervsrengøring

Få et gratis tilbud


  (1) Rengør badeværelset / badeværelserne. Start med alle spejle: Sprøjt en vinduesrensevæske på spejlet, og tør det af med en mikrofiberklud. Bemærk: Ikke alle rengøringsmidler er gode til spejle og vinduer. Nogle af dem indeholder voks, og det vil efterlade et lag på dit spejl, som vil gøre det mat og vil skabe striber.
  (2) Når du er færdig, brug afkalker og vand med din svamp til at rense din vask og vandhane. Efter rengøringen, skyl det med rigeligt vand og tør det af med en ren mikrofiber klud.
  (3) Nu, når spejle og dræn er rengjort, rengør toilettet / toiletterne. Hæld toiletrens gel ind i toiletskålen – sørg for at du også bruger gelen under kanten, hvor man ikke kan se det, men hvor det også er nødvendigt at gøre grundigt rent for at fjerne alle bakterier. Lad gelen virker i et par minutter, og rens i mellemtiden dele af toilettet.
  (4) Sprøjt sanitet på alle dele af sædet, og brug en mikrofiber klud til at tørre alle overflader af. Brug derefter toiletbørsten til at rense toilettet og skyl det ud med rent vand.
  (5) Hvis toilettet er fuld af kalk indefra, hæld afkalker på den og lad det være i 2-4 minutter. Brug en Pumie Affedtning Stick for at fjerne kalk.
  (6) Gentag de sidste 2 trin, hvis det er nødvendigt for at opnå et perfekt resultat.