DanRengøring

Erhvervsrengøring i Glostrup

Mangler du et kompetent rengøringsfirma til at klare din erhvervsrengøring i Glostrup. Vi har mange års erfaring inde for området, og kan helt sikkert også løfte din opgave. Kontakt os på formularen eller ring 31 33 48 30.

Få et gratis tilbud

4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

Få professionel rengøring Glostrup

Vi tilbyder professionel rengøring i Glostrup og omegn. I løbet af de mange år vi har eksisteret har vi udført et væld af opgaver. Disse opgaver har været med til at skærpe vores kompetencer og kunnen. Når vi kommer ud til dig, er det altid med et smil og et ønske om at hjælpe dig, med at gøre hverdagen lettere. 

Vi ved at nogen brancher har særligt høje krav til rengøringen. Derfor har vi sørget for at alle vores medarbejdere har den fornødne viden og håndelag, til at påtage sig alle slags opgaver.

Rengjort og lakeret trægulv
rengøringspersonale, som er i gang med at rengøre

Få et sundere indeklima

Med vores erhvervsrengøring i Glostrup. Kan vi sikre dig at dit erhvervslokale altid står knivskarpt. Ordentlig rengøring er ikke kun med til at fjerne skidt og snavs, men det modkæmper også dårligt indeklima.

Vi ved hvor vigtigt det er med et sundt indeklima, da det giver bedre trivsel på arbejdspladsen. Lad os klare erhvervsrengøringen i Glostrup og gør noget godt for dine medarbejdere.

Privat rengøring Glostrup

Kunne du tænke dig privat rengøring i dit eget hjem. Lad os klare opgaven vi kan helt sikkert finde en løsning sammen, der imødekommer dine behov og krav.

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter, hvilket både er til gavn for dig og miljøet. Lad os bevise overfor dig, hvorfor vi skal være dit foretrukne rengøringsfirma.

støvsugning og rengøring af hus
rengøring persienner

Hvad koster rengøring?

Hvad end det drejer sig om erhvervsrengøring eller privatrengøring. Tilbyder vi konkurrence dygtige priser.

Kontakt os og lad os sammen finde en fornuftig aftale, der passer til jeres behov og ønsker. Kontakt os i dag på telefon 31 33 48 30 eller på mail info@danrengoring.dk og lad os give jer et gratis tilbud.