DanRengøring

Erhvervsrengøring og privat rengøring

Vi leverer det højeste kvalitetsniveau til den bedste pris, vi kan.

Få et gratis tilbud

Vi tilbyder både erhvervsrengøring og privat rengøring flere steder i Danmark, herunder; Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.
Med vores dygtige rengøringspersonale og miljøvenlige rengøringsmidler, ved vi helt præcist hvad det kræver af indsats for at levere en tilfredsstillende rengøringsservice.
Vi udarbejder en rengøringsplan i fællesskab med kunden, hvor kunden er i centrum.
Rengøringsplanen bliver skræddersyet til den enkelte kunde og udføres med afsæt i kundens behov.
Vi vil altid gerne være på forkant med vores kunders krav og derfor udfører vi månedlige kvalitetskontrol, så vi sikrer os holdbare og et langvarigt forhold til vores kunder.

Book os endelig til et uforpligtende møde, hvis du ønsker at høre nærmere om vores rengøringsydelser.

Vores standardrengøringspakke

Vores standard rengøringspakke består af støvsugning og gulvvask, rengøring af toiletter og badeværelser, aftørring af støv på vandrette overflader og karme, opfyldning af forbrugsvarer. tømning af skraldespande, udskiftning af håndklæder, papirhåndklæder og viskestykker.
4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

Kontorrengøring

Et rent kontormiljø er et nøglekomponent i en moderne og effektiv organisation. Renlighed er vigtigt for en virksomhed og for medarbejdernes trivsel.

Privat rengøring

Lad os gøre det, vi er bedst til, så du kan få mere tid til dig selv og din familie. Man kan føle sig gladere i et æstetisk og hygiejnisk miljø. Vi er her for at gøre dig gladere.

Proffesionel rengøring af trappeopgange

Vi leverer professionel rengøring af trappeopgange.
Vi kan også hjælpe med komplet renoveringsprojekter af trappeopgange. Dette inkluderer gelændere, trappetrin, maling af vægge og vindueskarme.

Professionel grafitti rengøring

Vores graffiti rengøring er baseret på specialudviklede midler, der fjerner graffiti effektivt. Ved en graffitirafrensning kan vi også tilbyde en supplerende overfladebeskyttelse på bygningen, som fungerer som en usynlig hinde og er graffitibekæmpende, således at graffiti ikke kan foretages samme sted igen.

Professionel vinduespolering

Vi tilbyder både indvendig og udvendig vinduespolering. Vi benytter os af professionelt udstyr, materialer og specielle sæber, som er vandafvisende og dermed får dine vinduer til at være rene i længere tid.

Skurvognsrengøring

Vi udfører rengøring af følgende typer skurvogne:
 • Bad- og omklædningsmoduler
 • Beboelsesmoduler
 • Formandsmoduler
 • Kontormoduler
 • Flytterengøring

  Når du flytter ud fra et hus, en lejlighed eller et kontor, skal stedet istandsættes til de næste mennesker der skal bo der. Med vores mange års erfaring i rengøringsbranchen, kender vi til de regler og krav der er til rengøring ved fraflytning. Alle overflader bliver rengjort og normalvis skal rummets vægge også males, hvilket vi også tilbyder.
  En flytterengøring er en udvidet hovedrengøring, hvor skabe, ovne, køleskabe, badeværelser bliver rengjort grundigt både indvendige og udvendige.

  Hovedrengøringer

  Hovedrengøringer består af en grundig og udførlig rengøring og inkluderer rengøring udvendigt og indvendigt af skabe, køleskab, ovn, mikroovn samt komplet fjernelse af kalk i badeværelset – inklusive badeværelsesvægge og meget mere.

  Tæpperensning

  Tæpperensning omfatter grundig rengøring af tæppet med ekstra opmærksomhed på pletter. Vi benytter os af miljøvenlige tæpperengøringssæber samt professionelle maskiner.

  Havearbejde

  Udover almindelig havearbejde, såsom græsslåning og ukrudtsfjernelse, kan vi også hjælpe jer med at designe jeres have. Vi kan både indkøbe og plante baseret på jeres smag.

  Brolægning

  Vi udfører brolægning og anlæg af haver til private og virksomheder. Vi arbejder med hele paletten af stentyper.