DanRengøring

Erhvervsrengøring Aalborg

Få erhvervsrengøring i top kvalitet – til en skarp pris

Få et gratis tilbud

Erhvervsrengøring Aalborg- Vi er her for jer

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Aalborg til alle erhvervsdrivende der ønsker at få et bedre arbejdsmiljø.

Når der er snavset på arbejdspladsen, kan de nedsætte ens medarbejderes arbejdsglæde, derudover kan det give en masse gener såsom øget træthed, irriterede øjne og meget mere. Hos Danrengøring har vi flere års erfaring med rengøring til erhverv. Vi står klar til at hjælpe jer med jeres rengøring og gør det altid med et smil på læben. 

Vi tror på at vi kan hæve jeres indeklima til nye standarder. Vi benytter udelukkende miljøvenlige og svanemærkede produkter. 

I stedet for at se på erhvervsrengøring som en udgift, bør man derimod se det som ind investering i virksomheden, da det vil hæve medarbejdernes arbejdsmorale og trivsel på arbejdspladsen. Med grundig rengøring kan man derved også øge den performance som medarbejderne yder. 

Når vi skal gøre rent for jeres virksomhed, er det altid med en skræddersyet løsning der passer til jeres behov og ønsker. Har I behov for at vi kommer på et bestemt tidspunkt af dagen eller er der andre forhold vi skal tage særligt hånd om? Så kan vi helt sikkert også finde en løsning sammen til det. 

Kontakt os i dag og få et tilbud på jeres erhvervsrengøring i Aalborg.

Har I lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer eller har I yderligere spørgsmål? Så kan vi kontaktes gennem ovenstående formular eller på mail info@danrengoring.dk eller på tlf. nr. 31 33 48 30.

4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

Når vi gør rent er vores fokus rettet mod:

1) Hygiejne. Er der noget Corona har vist os, så er det at rengøring Aalborg og en god og sund hygiejne er vigtig at holde.
Vi desinficere derfor alle områder og overflader så bakterierne bliver holdt på et minimum. 

Vi vil gerne skabe et så sundt arbejdsmiljø for jeres medarbejdere, så det er sikkert og rart at gå på arbejde.

2) Vi ønsker at efterlade jeres arbejdsplads mere indbydende og æstetisk end da vi kom. Så jeres medarbejdere kan glæde sig til at komme på arbejde og føler sig komfortable. Få rengøring i Aalborg og glæd jeres medarbejdere!

Book en aftale med os, hvor vi giver jer et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring. Ring til os, eller udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen nedenfor: