DanRengøring

Erhvervsrengøring

Få Erhvervsrengøring i Særklasse

Få et gratis tilbud

Få en effektiv og professionel erhvervsrengøring

Ved at vælge DanRengøring får du et professionelt rengøringsfirma, til at håndtere din erhvervsrengøring. 

Vi har mange års erfaring inden for faget erhvervsrengøring, og ved hvordan man leverer det optimale resultat, så dit kontor står så rent som muligt.

Vi oplærer alle vores medarbejdere specifikt i erhvervsrengøring, så du er garanteret at stå med professionelle rengøringsfolk der er uddannet i at klare din erhvervs rengøring så effektivt som muligt. 

Vi bruger samtidigt de bedste og mest effektive rengøringsmidler, special udvalgt, ud fra de overflader og områder du skal have rengjort. 

Vi sørger på den måde for at din arbejdsplads bliver sit bedste og reneste jeg.
Overlad derfor trygt din daglig erhvervsrengøring til vores rengøringsfirma, så du trygt og sikkert kan fokusere på dit arbejde.

4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

Hvorfor er erhvervsrengøring vigtigt?

Den gennemsnitlige dansker bruger 1/3 af sin dag på arbejdet. Det er en meget stor andel af ens liv, og mange bruger endda endnu mere tid på arbejdspladsen. 

Derfor er det også vitalt for enhver god og sund arbejdsplads, at der er et godt indeklima og en ren arbejdsplads. Undersøgelser viser først og fremmest at en usund og beskidt arbejdsplads kan gå udover medarbejdernes trivsel, produktivitet og sygefravær. 

Hvis der er beskidt, snusket og sjældent har rengøring på kontor føler medarbejderne sig mindre komfortable og både deres arbejdsglæde samt produktivitet falder. 

Derudover på grund af de mange bakterier er der også større sandsynlighed for at medarbejderne bliver syge ved manglende rengøring på kontor. 

Der er påvist en direkte sammenhæng mellem arbejdspladser, der ikke får erhvervs rengøring og medarbejdere med et højt sygefravær.

At få et rengøringsfirma til at lave erhvervsrengøring koster penge, men det koster endnu flere at lade være.

Ved at lade være betaler man dog ikke prisen i kroner, men i medarbejdernes trivsel, helbred og produktivitet. Den investering du laver i at få erhvervsrengøring vil derfor hurtigt kunne tjene sig hjem, gennem de førnævnte faktorer.

Hos DanRengøring lægger vi vægt på at have skarpe priser på erhvervsrengøring, så du får den bedst mulige rengøringsservice og oplevelse, til den bedste pris.

Hvis det lyder interessant for dig kan du kontakte os gennem vores kontaktformular eller på vores mail info@danrengoring.dk. Vi rådgiver og vejleder også gerne over telefonen på tlf. nr. 31 33 48 30

Rengøringshjælp i det meste af landet

Vi mener alle fortjener god kontor rengøring, men til en god erhvervsrengøring pris. 

For at holde prisen nede etablerer vi derfor at faste medarbejdere i hele landet, så dine penge går til selve erhvervsrengøring og ikke den lange transport der kan være mellem eksempelvis Nakskov og Skagen.

Vores rengøringsfirma giver dig derfor lokale rengøringsfolk nær dig, for din skyld.

Så du får en så fordelagtig rengøringshjælp pris som muligt. 

Vi tilbyder både erhvervsrengøring København, erhvervsrengøring Århus, Erhvervsrengøring Sjælland samt det meste af Jylland.

Dette betyder dog ikke at vi hos vores rengøringsfirma går på kompromis med kvaliteten. Vores første prioritet er altid at kunne tilbyde erhvervsrengøring i høj kvalitet med kompatible og dygtige medarbejdere.

Kontakt os gerne og få et personligt tilbud tilpasset din virksomhed.

rengøringspersonale, som er i gang med at rengøre

DanRengøring - Et erfarent rengøringsfirma

Gennem vores mange år i branchen har vi erfaret hvilke teknikker, produkter og rutiner der er de bedste og mest effektive til rengøring erhverv.

Så vi kan levere det bedste resultat af rengøring af kontor til vores kunder. Vi ønsker at være blandt de bedste rengøringsfirmaer og give den bedste oplevelse.

Vi benytter os kun af professionelle og miljøvenlige rengøringsprodukter til din rengøring erhverv. 

Derudover bruger vores medarbejdere kun støvsugere med et såkaldt HEPA-filter, så støvet ikke cirkulerer tilbage i luften, men rent faktisk forsvinder.

Vi tilbyder erhvervsrengøring til:

Og skulle du have noget helt 11. der trænger til rengøring så kan vi garanteret også hjælpe dig. 

Vi skræddersyer alle vores tilbud og ydelser til dig og dit behov, så både prisen og ydelsen dækker lige præcis dit behov.

Vælg erhvervsrengøring med tilfredshedsgaranti

Der findes mange grunde til at vi mener du bør vælge os som dit rengøringsfirma. Først og fremmest har vi specialudvalgt vores medarbejdere, ud fra dem vi skønner er de bedste på markedet og som leverer den bedste rengøring erhverv. Så ved at vælge os får du et af de bedste rengøringsfirmaer. 

Derudover forsøger vi altid at forsyne dig med lokale rengøringsfolk så du er sikret en skarp pris, andre konkurrenter kan have problemer med at matche.

Men en rigtig god grund er nok vores tilfredshedsgaranti. Ved at vælge os som dit erhvervsrengørings firma bliver du automatisk en del af vores tilfredshedsgaranti. Det er noget vi tilbyder alle vores kunder for at sikre dem at vores rengøringshjælp gør at de får det resultat de forventer og har brug for. 

Vores tilfredshedsgaranti betyder for dig at hvis der er noget ved vores rengøring du er utilfreds med eller ønsker ændret. Så kommer vi gratis ud og ordner det, indtil du er tilfreds. Så du er tilfreds med hvad du har fået for din erhvervsrengøring pris.

På den måde sikrer vi også at aldrig har utilfredse kunder og at vi kan få rettet eventuelle fejl.

Ærlighed og gennemsigtighed

Vi er et rengøringsfirma der har eksisteret i mange år og vi regner med også at gøre det de næste mange år. 

Den eneste måde hvor på man kan det er ved at være ærlig og gøre sine kunder glade. 

Vores rengørings firma er bygget på god gammeldags handelsskik hvor en aftale er en aftale og skjulte gebyrer og tillæg ikke er noget du finder hos os.

Vi ønsker at være så transparente med vores kontor rengøring og priser.

Du vil derfor altid få specificeret hvad de forskellige priser indeholder, så du ved 100% hvad dine tilbud på erhvervsrengøring pris indeholder.

Kontakt os

Så hvis du ønsker at øge dine medarbejderes effektivitet, sikre deres trivsel samt forbedre både dit og dine kollegers sundhed – Ja så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi tilbyder erhvervsrengøring i det meste af landet, og sidder klar til at rådgive og vejlede dig så du får den bedst mulige løsning. Vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven samt aftaler med jer hvad i ønsker rengjort, hvordan og i hvilket tidsrum. Vi kommer nemlig når det passer jer, så jeres arbejdsdag ikke bliver forstyrret.

I kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller på vores mail info@danrengoring.dk. I kan også fange os på telefon nummeret 31 33 48 30 hvor vi sidder klar til at hjælpe jer. Vi giver altid et gratis tilbud, og hvis det alligevel er gratis at spørge – hvorfor så ikke udnytte det? 

Måske kan vi også hjælpe jer!