DanRengøring

Erhvervsrengøring Frederiksberg

Vi leverer det højeste kvalitetsniveau til den bedste pris, vi kan.

Få et gratis tilbud

Professionel erhvervsrengøring Frederiksberg

Vi kender det derhjemme fra, støvet hober sig op, lidt små snavs i hjørnerne bliver spredt rundt og der kommer et mudret fodaftryk på gulvet.

Præcis de samme problemstillinger, står du måske overfor på dit kontor og det går altså lidt over ens glæde ved at møde på arbejde. Komfort og indeklima på arbejdspladsen er i de seneste år, sat mere og mere i fokus når man taler om medarbejder trivsel. God arbejdslyst kommer af trivsel og komfort, og ingen er komfortable på en beskidt arbejdsplads. Vi tilbyder derfor erhvervsrengøring i Frederiksberg for at forbedre sundheden på din arbejdsplads og sikre et sundt arbejdsmiljø.

Flere studier viser at der er en direkte sammenhæng mellem antal sygedage en medarbejder har, og hvor ofte samt grundigt der bliver gjort rent på arbejdspladsen. Derfor skal du se din investering i et rengøringsfirma som en måde at sikre dine medarbejders effektivitet. Med os som dit erhvervsrengørings firma, vil du måske allerede kunne se, en forskel på dine ansatte i næste uge.

DanRengøring er et professionelt drevet firma, med stor erfaring af erhvervsrengøring på Frederiksberg. Vi sørger altid for at stille med professionelt personale, der effektivt kan sikre et rent og komfortabelt arbejdsmiljø. 

Derudover skaber et rent arbejdsmiljø også en større arbejdsglæde og øger effektiviteten hos den almene medarbejder. Vi kan kontaktes gennem ovenstående formular eller på mail info@danrengoring.dk eller på tlf. nr. 31 33 48 30.

4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

Hvad koster erhvervsrengøring Frederiksberg?

Vi sørger altid for at give dig en 100 % gennemsigtig pris på din erhvervs rengøring. Vi har igennem vores tid i branchen opbygget et sund kunde og samarbejdspartner netværk, hvilket betyder at vi kan presse priserne på rengøringen ned. 
Som udgangspunkt tilbyder vi som minimum altid vores standard rengøringspakke. 
Denne pakke indeholder; støvsugning og gulvvask, rengøring af toiletter og badeværelser, aftørring af støv på vandrette overflader og karme, opfyldning af forbrugsvarer. tømning af skraldespande, udskiftning af håndklæder, papirhåndklæder og viskestykker.

Skulle du dog stå med andre behov, små som store, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at tage imod dine henvendelser med professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud 

Når det kommer til rengøring af virksomheder, vil vi gerne tilbyde dig to ting:

Når det kommer til rengøring af virksomheder, vil vi gerne tilbyde dig to ting:
1) Hygiejne. Dette emne er relevant nu mere end nogensinde. Vi sørger for at desinficere områder der er med til at sprede vira. Vi vil gerne være med til at sikre os, at medarbejderne i din virksomhed er sunde, så produktionen kan foregå sikkert.
2) Vi ønsker at skabe et æstetisk miljø, der ser godt ud og samtidig øger medarbejdernes morale, så de arbejder muntert sammen og dermed opnår bedre resultater.
Book en aftale med os, hvor vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring. Ring til os, eller udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen nedenfor: