DanRengøring

Privatrengøring

Privatrengøring I Højeste Kvalitet Til En Fornuftig Pris

Få et gratis tilbud

Privatrengøring - Få et rent hjem for din sundheds skyld

Vi kender det alle; nullermændene vokser og der bliver mere og mere beskidt derhjemme. Samtidigt ved man også at badeværelset ikke ville tage skade af at blive rengjort. Støvsugeren skal også lige huskes at blive svunget regelmæssigt. For slet ikke at snakke om rengøring af spejle, overflader og meget andet.

Det hele tager tid, og støv, snavs mm. er noget af det eneste du ikke kan fjerne permanent, men kun holde nede. Samtidigt kræver det tid som man kunne have brugt på familien, venner, træning eller bare afslapning.

Hos DanRengøring har vi som rengøringsfirma specialiseret os i privatrengøring, så du får både fritid og et rent hjem. Vi giver dit hjem en grundig privatrengøring så du kan fokusere på det der betyder noget og er vigtigt for dig. Privatrengøring kan for mange være en kedelig og triviel handling, men for os er det vigtigt at holde bakterierne på afstand.

Vi har mange års erfaring og har personligt oplært alt personale i hvordan man giver en god, effektiv og grundig privatrengøring – Så du altid vil være tilfreds med hvordan vi efterlader din bolig.

Vi bruger kun professionelle og klinisk testede rengøringsprodukter, så vi garantere dig en rengøringsservice i top kvalitet.
Så kontakt os i dag og få en god, grundig privatrengøring til en fornuftig pris.

4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

Privatrengøring - for dit helbreds skyld

Adskillige undersøgelser viser uafhængigt af hinanden at vores helbred og sygefravær kan afspejles direkte i renligheden der er i ens hjem. 

Det er derfor direkte påvist at hvis man sjældent foretager privatrengøring har man et svagere immunforsvar og højere sygefravær end dem som regelmæssigt foretager privatrengøring.

Samtidigt er det også bevist at et rent hjem giver en større glæde og komfort for dem der bor der. Så ved at bruge vores rengøringsservice vil du både styrke dit helbred og øge din trivsel derhjemme.

Hos DanRengøring ønsker vi at gøre dit hjem rent og raskt med vores privatrengøring. Så du får et styrket helbred og føler dig bedre tilpas i dit hjem.

For at gøre det så nemt som muligt for dig, kommer vi gerne mens du ikke er hjemme, så du har et fredeligt og rengjort hjem når du får fri fra arbejde. Vores privatrengøring tilpasses derfor efter når det passer dig og du ønsker det.

Grundet vores mange års erfaring ved vi at det vigtigste når man hyrer nogen udefra til at klare ens privatrengøring, det er tillid og tryghed.

Du vil derfor hos os altid få et indledende møde med din personlige rengøringshjælper. 

Dette er møder vi afholder for at du kan møde vores medarbejder og du kan føle dig mere tryg i at kunne bestemme hvem der kommer ind i dit hjem.

Kontakt os

Så hvis du ønsker et professionelt rengøringsfirma, der kommer og varetager din privatrengøring når det passer dig, til en fornuftig pris – ja så glæder vi os til at høre fra dig!

Vi kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden eller via. vores mail: info@danrengoring.dk
Vi kan også kontaktes på vores tlf. nr. 31 33 48 30 hvor vi giver et uforpligtende tilbud eller måske bare svarer på nogen spørgsmål du sidder med.