Eksisterende siden 2013

DanRengøring ApS blev etableret i 2013 af en tidligere professionel rengøringsassistent og marketing ekspert.
I årenes løb har vi perfektioneret vores teknikker ved at undersøge de mest effektive og moderne metoder. Vores rengøringspersonale har et gennemsnit på 3,6 års rengøringserfaring.
Vi leverer gode arbejdsvilkår til vores arbejdstagere, og derfor har de en høj arbejdsetik og moral.

Vores mission er klar

Kryds en større opgave fra din opgaveliste ved at lade os tage os af husrengøringen. Så nyd fornøjelsen ved at vide, at hele dit hjem er blevet renset af et professionelt team, du kan stole på.

Vores rengøringsservices er grundige, konsistente og tilpassede. Hvis du gerne vil anmode om en speciel service, ændre din rengøringsplan eller springe et område i dit hjem over, bare fortæl os det! Vi er glade for at imødekomme enhver anmodning for at overgå dine forventninger.

DanRengøring rengøringstjenester er tilgængelige ugentligt, hver anden uge, hver måned eller en gang. Ved hvert besøg støver dit DanRengøring-team hvert værelse af. Ved hjælp af vores udstyr og specielt formulerede produkter rengøres de fra venstre til højre, top til bund, så ingen detaljer overses.

Alle værelser
Støvbilledrammer, loftsventilatorer, lamper, møbler, træarbejde, hylder og paneler. Fjern spindelvev. Vask alle gulve og tørt trægulve. Støvsugemøbler, inklusive under alle puder. Tomme og rene askebægre og affaldspand.

Køkken
Rene apparater, køkkenborde, skabe, borde og stole. Rengør, skrub og desinficér håndvaske. Rengør og desinficér bordplader og vægge omkring komfuret. Rengøring af komfur ind-og udvendigt og køleskab udvendigt. Rengør mikrobølgeovnen inde og ude. Vask gulve.

Badeværelser
Rengør, skrub og desinficere brusere, badekar og håndvask. Rengør og desinficer toiletter. Rene spejle. Polering af metaloverflader. Vaskning af alle gulve.

Vores Garanti

Kort sagt, vores mål med DanRengøring er at opnå 100% tilfredshed i vores service. Ingen fintryk. Ingen problemer.

Over

15,000 Rengjorte timer

Vi har mange års erhvervserfaring, og vi bruger det til at give dig et hygiejnisk og æstetisk miljø.

100%

Tilfredshed med vores service

En pengene-tilbage-garanti, også kendt som en tilfredshedsgaranti, hvis en køber ikke er tilfreds med et produkt eller en tjeneste.

Miljøvenlige

Rengøringsprodukter

Da indendørs forurening er typisk højere end udendørs forurening, tager vi støvfjernelse alvorligt.

Effektiv

Omkostning

Vi arbejder effektivt, så vi leverer en god værdi for prisen.