Eksisterende siden 2013

DanRengøring ApS blev etableret i 2013 af en tidligere professionel rengøringsassistent og en marketing ekspert. Vores samlet ekspertise på området er på mere end 90 år indenfor forskellige områder og rengøringstype opgaver.
I årenes løb har vi udviklet en effektiv firmastruktur ved brug af moderne og bevidste svanemærkede rengøringsmidler og materialer. Kombineret med erfarne, dygtige og komptente medarbejdere, med gode arbejdsvilkår, leverer vores firma hundredvis af tilfredsstillende rengøringsopgaver hver måned.

DanRengøring ApS Ledelse

Elisa Fazio
Service Manager
Stephen Homoki
CEO
David Ram
Salgs Ninja

Vores mission er klar

Kryds en større opgave af fra din opgaveliste ved at lade os overtage rengøringen. Så nyd fornøjelsen af et rent hjem eller kontor, som er blevet rengjort af af et professionelt team, du kan stole på.

Vores rengøringsservice og rutiner er grundige, konsistente og tilpassede til den enkeltes behov. Hvis du ønsker at anmode om en speciel service, ændre din rengøringsplan eller springe et område over i dit hjem, tøv ikke med at kontakte os! Vi er glade for at imødekomme enhver anmodning og forsøger altid at overgå dine forventninger.

DanRengørings rengøringstjenester bliver udført ugentligt, hver anden uge eller som en engangsydelse.

Standard rengøring:

En standard rengøring består af afstøvning eller aftørring af ryddede overflader såsom:

Lamper
Møbler
Træværk
Hylder og paneler samt evt loftsventilatorer

I vores standard rengøring, får man en grundig rengøring af køkken, badeværelser og gulve med i købet. I nogle tilfælde, udføres opgaverne hver gang, i andre, efter behov eller ved regelmæssige intervaller.

Vi er fleksible og forsøger altid at spare på jeres udgifter til rengøringen, uden at gå på kompromis med kvaliteten af rengøring.

Vores Garanti

Kort sagt, vores mål med DanRengøring er at opnå 100% tilfredshed i vores service. Ingen fintryk. Ingen problemer.

Over

15,000 Rengjorte timer

Vi har mange års erhvervserfaring, og vi bruger det til at give dig et hygiejnisk og æstetisk miljø.

100%

Tilfredshed med vores service

En pengene-tilbage-garanti, også kendt som en tilfredshedsgaranti, hvis en køber ikke er tilfreds med et produkt eller en tjeneste.

Miljøvenlige

Rengøringsprodukter

Da indendørs forurening er typisk højere end udendørs forurening, tager vi støvfjernelse alvorligt.

Effektiv

Omkostning

Vi arbejder effektivt, så vi leverer en god værdi for prisen.