DanRengøring

Rengøring Amager

Få erhvervsrengøring i top kvalitet – til en skarp pris

Få et gratis tilbud

Professionel rengøring på Amager

Trænger dine lokaler til en grundig og effektiv rengøring på Amager? Hos DanRengøring har vi mange års erfaring med at udføre effektiv erhvervsrengøring på Amager til alle typer af virksomheder. Vores team består af de mest professionelle og kompetente rengøringsmedarbejdere, der altid går den ekstra meter for at opnå et veludført stykke arbejde.

Kunne du tænke dig at møde ind til rene og pæne lokaler uden at skulle bekymre sig om støvede rum og bakterier, så er DanRengøring
din perfekte løsning. Som dit foretrukne rengøringsfirma, tilbyder vi fleksible aftaler tilpasset til dine behov og ønsker. Du kan være sikker på at modtage kvalitetsbevidst rengøring af dine lokaler.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rengøring på Amager.

4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

En ren arbejdsplads der vil gøre dig og dine medarbejdere glæde

 

En arbejdsplads kan hurtig blive beskidt, da vi ankommer med snavset overtøj og sko alt efter det danske vejr, hvilket vi ikke kan undgå. Støv er også en faktor man skal tage hensyn til, da det kan skabe et dårligt indeklima, der kan påvirke mange af dine medarbejderes helbred.
Som dit rengøringsfirma på Amager, bliver du dækket ind af effektiv rengøringshjælp, der sikre dig rene og pæne lokaler hver eneste dag. Vi sørger for at fjerne støv og snavs samt rengøre gulve og overflader efter jeres behov.

Med vores mange års erfaring med rengøring på Amager, har vi udviklet de bedste og nyeste rengøringsteknikker, der sikre en hurtig og effektiv proces. Vi gør brug af svanemærkede rengøringsmidler og materialer der sikrer jer en sund og sikker arbejdsplads.

Med et forbedret indeklima, sikre du også mere effektive medarbejdere på længere sigt. Rene omgivelser bidrager til større arbejdsglæde for dine ansatte, da et sundere miljø er rarere at arbejde i. Hyppig og grundig rengøring kan også være med til at formindske antallet af sygedage blandt dine ansatte – derfor er det kun en fordel at få bestilt rengøringshjælp.

Hos DanRengøring sammensætter vi skræddersyet løsninger, der matcher netop dine behov og ønsker.
Kontakt os i dag.

 

Privat Rengøring Amager

Hvis du også kunne tænke dig at modtage privat rengøring til dit hjem, så kan du nu booke en tid og få rengjort de ting du gerne vil have rengjort. Vi tilbyder blandt andet:

  • Vinduespudsning
  • Vådstøvsugning
  • Malerarbejde
  • Gulvpolering
  • Havearbejde
  • Brolægning

Fordele ved at bruge os som dit rengøringsfirma

Du får rengøring på Amager, efter behov.

  • Du får et professionelt team, som har fingrene skruet rigtigt på.
  • Vi anvender kun svanemærkede rengøringsmidler og materialer.
  • Du bestemmer selv hvor ofte vi skal komme forbi og udføre rengøring.

Book en aftale med os, hvor vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring Amager.
Ring til os, eller udfyld kontaktformularen: