DanRengøring

Erhvervsrengøring Østerbro

Vi leverer det højeste kvalitetsniveau til den bedste pris, vi kan.

Få et gratis tilbud

Professionel erhvervsrengøring Østerbro

DanRengøring tilbyder topprofessionel rengøring på Østerbro. Vi sørger for at du som arbejdsgiver kan levere et sundt arbejdsmiljø til dine ansatte.

Som arbejdsgiver er det essentielt at du sørger for at dine medarbejdere trives i et sundt arbejdsmiljø. I den forbindelse, er socialtrivsel og arbejdsgang 9/10 gange det første der tages hånd om. Men en ofte overset faktor er hygiejnen og renligheden i virksomhedens lokaler. Støv, småsnavs, pletter og andre mindre beskidte elementer ophober sig nemlig hurtigere end man skulle tro, og det kan have en stor påvirkning på dine ansattes trivsel.

 Indeklimaet på arbejdspladsen er i de seneste år, blevet sat mere og mere i fokus når man taler om medarbejdertrivsel. Flere studier viser nemlig at der er en direkte sammenhæng mellem antal sygedage en medarbejder har, og hvor ofte samt grundigt der bliver gjort rent på arbejdspladsen. Derfor skal du se din investering i et rengøringsfirma som en måde at sikre dine medarbejders effektivitet. Med os som dit erhvervsrengørings firma, vil du måske allerede kunne se, en forskel på dine ansatte i næste uge.

DanRengøring er et professionelt og passioneret rengøringsfirma, med stor erfaring af erhvervsrengøring på Østerbro. Vi sørger altid for at stille med professionelt personale, der effektivt kan sikre et rent og komfortabelt arbejdsmiljø.

Derudover skaber et rent arbejdsmiljø også en større arbejdsglæde og øger effektiviteten hos den almene medarbejder. Vi kan kontaktes gennem ovenstående formular eller på mail info@danrengoring.dk eller på tlf. nr. 31 33 48 30.

Hvad koster erhvervsrengøring?

Hos DanRengøring tilbyder vi altid unikke priser på erhvervsrengøring på Østerbro. Vi mener ikke at det er retfærdigt at skære alle over én kam, og derfor tilpasser vi altid vores priser, efter dine specifikke behov.
Vi sørger altid for at give dig en 100 % gennemsigtig pris på din erhvervsrengøring. Vi har stor erfaring inden for branchen og har opbygget en sund kunde og samarbejdspartner netværk. Det betyder at vi har mulighed for at tilbyde lave priser på kvalitets rengøring.


Som udgangspunkt tilbyder vi som minimum altid vores standard rengøringspakke. 
Denne pakke indeholder; støvsugning og gulvvask, rengøring af toiletter og badeværelser, aftørring af støv på vandrette overflader og karme, opfyldning af forbrugsvarer. tømning af skraldespande, udskiftning af håndklæder, papirhåndklæder og viskestykker.

Skulle du dog stå med andre behov, små som store, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at tage imod dine henvendelser med professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud. 

4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

Når det kommer til rengøring af virksomheder, vil vi gerne tilbyde dig to ting:

Når det kommer til rengøring af virksomheder, vil vi gerne tilbyde dig to ting:
1) Hygiejne. Dette emne er relevant nu mere end nogensinde. Vi sørger for at desinficere områder der er med til at sprede vira. Vi vil gerne være med til at sikre os, at medarbejderne i din virksomhed er sunde, så produktionen kan foregå sikkert.
2) Vi ønsker at skabe et æstetisk miljø, der ser godt ud og samtidig øger medarbejdernes morale, så de arbejder muntert sammen og dermed opnår bedre resultater.
Book en aftale med os, hvor vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring. Ring til os, eller udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen nedenfor: