DanRengøring

Erhvervsrengøring Vejle

Vi leverer det højeste kvalitetsniveau til den bedste pris, vi kan.

Få et gratis tilbud

Effektiv og professionel service til erhvervsrengøring Vejle

Står din virksomhed i en situation, hvor den har brug for hjælp til erhvervsrengøring? Så kan vi hjælpe dig! Hos DanRengøring hjælper vi alle former for virksomheder og erhvervsdrivende med landets mest kompetente og professionelle erhvervsrengøring. Når du indgår en aftale med os, bliver dine lokaler altid rengjort af erfarne fagfolk, der stræber efter altid at efterlade et skinnende resultat. 

Med DanRengøring behøver du ikke selv at lægge mandskab til rengøring, og du sikrer dig i stedet at dine medarbejdere kan møde ind til præsentable og flotte lokaler hver af ugens dage. 

Vi tilbyder yderligere vores rengøringsservice både på fast aftale, eller hvis din virksomhed har en enkeltstående opgave. Lyder dette attraktivt, så er vi den perfekte løsning til dig. Ring til os i dag, skriv en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig med et 100% gratis og uforpligtende tilbud. 

 

Du sikres en ren og pæn arbejdsplads

Da arbejdspladser benyttes hver dag, oftest af et flertal af mennesker, bliver de relativt hurtigt beskidte.  Hver dag går medarbejdere ind og ud af lokalerne med sko og overtøj, og det skaber et naturligt behov for rengøring. Yderligere kan der forekomme støv, og hvis det ikke bliver fjernet, forværrer det indeklimaet, hvilket kan genere alle lokalets brugere. En god og effektiv rengøring kan forhindre dette og skabe en bedre tilværelse for alle. 

Et rent indeklima er sundere for dine medarbejdere, hvilket både leder til en øget produktivitet hos de ansatte, samt færre sygedage.

Og for at sikre dette, er det heldigt at du trygt kan regne med DanRengøring. Vi tager os nemlig af alle dine erhvervsrelaterede rengøringsopgaver, og garanterer dig at dine lokaler altid er rene og pæne hver dag når du møder på arbejde. Vi fjerner selvfølgelig alt støv og snavs, samt at støvsuge og rengøre alle gulve og overflader i dine rum.   

4.5/5
0 /5
google logo
via Google

★★★★★

To søde ungarske damer kommer en time hver 14. dag. De er meget grundige og pålidelige. Det er som om der bliver gjort hovedrent, hver gang de er her.
google logo
Erik Sommer
via Google
5/5
0 /5
Logo
via Håndværker.dk

Når det kommer til rengøring af virksomheder, vil vi gerne tilbyde dig to ting:

Når det kommer til rengøring af virksomheder, vil vi gerne tilbyde dig to ting:
1) Hygiejne. Dette emne er relevant nu mere end nogensinde. Vi sørger for at desinficere områder der er med til at sprede vira. Vi vil gerne være med til at sikre os, at medarbejderne i din virksomhed er sunde, så produktionen kan foregå sikkert.
2) Vi ønsker at skabe et æstetisk miljø, der ser godt ud og samtidig øger medarbejdernes morale, så de arbejder muntert sammen og dermed opnår bedre resultater.
Book en aftale med os, hvor vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring. Ring til os, eller udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen nedenfor: